https://www.instagram.com/apolloapy

joi, 15 iulie 2010

Carti de vizita 2

      Dupa o saptamana obositoare de munca am ajuns acasa, am verificat cutia postala si am gasit un aviz de la print-online.ro.
      Deobicei cand imi vine un colet si gasesc avizul cand vin de la servici merg numai ziua urmatoare sa il scot. De data asta nu am mai avut rabdare pana ziua urmatoare si am fugit spre posta ca sa imi ridic coletul.
      Dupa ce am venit de la posta n-am reusit sa ma abtin si am facut poze cu coletul si am incercat sa evidentiez metoda de ambalare. Cartile de vizita au fost ambalate intr-un carton rezistent, in interiorul lui era un plic elegant, si in interiorul plicului cartile de vizita, care erau ambalate pe seturi. Sansele deteriorarii unei carti de vizita din cauza transprtului reduse la 0.
      Maine incep Zilele Toplitene si mi-au venit cartile de vizita in cel mai potrivit moment. O sa am nevoie de o cantitate mare de carti de vizita si o sa le transport in cutiile rosii in care au venit. O sa ma intalnesc cu o gramada de persoane acolo si o sa le salut cu o carte de vizita.
      Abia astept sa vad reactia persoanelor care o sa le primeasca. O sa impresionez pe toata lumea cu colturile rotunjite si cu plastifierea lucioasa f/v.
      Cand o sa am nevoie de orice fel de tiparitura o sa stiu la ce firma sa apelez. Am adaugat un link la sectiunea de linkuri de pe blog. Recomand www.print-online.ro.

6 comentarii: