https://www.instagram.com/apolloapy

miercuri, 16 februarie 2011

Concert list 2011

     La inceputul anului 2008 mi-am facut un "bucket list", mai precis un "shopping list". La sfarsitul anului 2010 am dat peste lista si am realizat ca am cumparat aproape tot ce aveam enumerat acolo.
Mai aveam ramase doua lucruri pe lista si mai aveam cateva zile pana in 2011 (cum am postat si pe twitter). Mai trebuia sa cumpar o camera HD si o chitara. Ca sa finalizez lista am cumparat o camera web HD (in limita fondurilor disponibile) si mi-am luat Ibanezul din postarea asta.

     Pentru anul 2011, si pana cand o sa-mi fac alt "shopping list", mi-am propus sa ma duc la concerte. Ultimul concert la care am fost a fost Orion @ Toplita, in 24 septembrie 2010.

     O sa incep "concert list"-ul cu sambata asta. Azi dimineata am vazut un event pe facebook : o sa fie concert Grimus la Reghin.
     Cand au cantat la Targu Mures nu am putut merge din cauza "scoaterii trenurilor" care circulau noaptea, nu aveam cu ce sa ma intorc acasa.
     Ultima data cand am mers la Reghin, cu trenul, pentru un concert, a trebuit sa stau cateva 3-4 ore in gara si am tremurat de frig (la propriu), cred ca era vara / toamna. Acum am tren spre Toplita numai la 8 dimineata. Probabil o sa stau 8 ore pe o bancuta in fata garii la -20 de grade (cred ca se inchide gara noaptea, cel putin asa se practica anul trecut).
     Club David e foarte mic, probabil o sa fie foarte aglomerat si daca o sa merg la baie sau pana la bar, nu o sa mai gasesc loc, nici in picioare.
     De Grimus am auzit prima data cand veneam de la Targu Mures, in timpul festivalului Peninsula. Aveam chitara clasica in spate si m-am intalnit cu un tip care m-a intrebat daca am fost la festival si mi-a zis ca un var de-al lui canta la Grimus, mi-a recomandat sa ii ascult pentru ca suna bine.
     Cand am ajuns acasa am intrat din curiozitate pe site-ul lor. Aveau trei piese la sectiunea de download : Elephants, In a Glimpse si Solitude.
     De-a lungul timpului le-am ascultat (cand mergeam cu trenul la Mures, in maxi - taxi, etc.) de mii de ori (mai ales Solitude).
     Dupa ce a aparut videoclipul HD la piesa "In a Glimpse", il folosesc ca "benchmark" cu pretextul "sa vad ce updatate-uri mai sunt flash, poate merge mai bine" (chiar merge cu Flash Player 10.2). Am ascultat si piesa "Started" de multe ori, singurul loc unde am gasit-o postata era Tuborsound unde am si castigat pentru ca am votat-o.
     Daca citesti post-ul asta si ai drum sambata noaptea (duminica dimineata) de la Reghin spre Toplita, lasa-mi un comment.

Un comentariu:

  1. Iti place Grimus ! Foarte tare, il cunosc personal din Cluj pe Bogdan Mezofi solistul trupei.Ma bucur sa vad ca au fani si in Toplita!

    RăspundețiȘtergere