https://www.instagram.com/apolloapy

sâmbătă, 12 februarie 2011

Am castigat o masina! (NOT!)

     Acum o jumate de ora am deschis factura de la Vodafone. Am gasit in plic si un "card" albastru (in mare parte), cu o tanti cu freza ciudata, "Managerul Concursului", care se sprijinea de o masina.
     M-am dus la o tigara si am citit informatiile de pe spatele "cardului". Am dezlipit eticheta verde si am vazut numarul masinii (care, evident, era identic cu cel de pe fata cardului).
     M-am simtit obligat si am sunat la numarul gratuit. A raspuns o fata de 21-22 de ani (dupa voce si limbaj) si i-am dat datele mele (pentru Reader's Digest) cum scria mai jos cu litere mici.
     Asteptam cu nerabare momentul in care sa imi faca oferta : o carte de 75 de lei (parca) + 15 lei transportul. Nu mai stiu titlul cartii, dar cred ca avea ceva legatura cu medicina.
     I-am zis ca nu imi trebuie, si m-a intrebat daca vreau sa renunt la sansa de a castiga masina la care ma uit acum... am zis ca "da". A mai insistat putin si pe urma mi-a zis ca pot sa castig premiul de 70.000 euro, chiar daca nu cumpar nimic.
     Sunt sigur ca o sa-l castig, din banii aia o sa-mi cumpar o masina ieftina si o sa-mi ajunga si de benzina pentru cativa ani.






Toate logo-urile si marcile inregistrate apartin proprietarilor lor.

3 comentarii:

  1. Nu-ti face griji, ai sa ajungi in postura in care, ori cumperi, ori uita de tine, stiu de pe pielea mamei :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Poate ca o sa cumpar o carte din aia 70.000 de euro pe care o sa-i castig :))

    RăspundețiȘtergere
  3. acum cativa ani, vreo 4-5 a primit si tatal meu, si sora mea si dupa 1 an si sora mea ( cred ca urmez eu :)) tot asa un plic cu o cheie si razuiai si era nr la o masina si trebuia sa iei cartea aia si ca ai sanse mari sa castigi etc ( cred ca jumate RO a primit)eu nu am auzit sa castige nimeni.

    RăspundețiȘtergere