https://www.instagram.com/apolloapy

miercuri, 22 decembrie 2010

Durere de masea

    In 16 decembrie (acum 6 zile), am facut o postare pe twitter in care am scris : "Is in "vacanta" de 2 zile si inca nu am facut activitati de vacanta (nopti nedormite, etc)".
    Dupa cateva zile a inceput sa mi se indeplineasca "visul". Deja nu am dormit 2 nopti si probabil o sa mai treaca cateva pana o sa imi treaca.
    Am incercat toate tratamentele cunoscute (de mine).
    Cele mai eficiente "medicamente" au fost cuisoarele, le mestecam intregi si imi scadea intensitatea durerii.   
    Locul 2 il ocupa Colgate Plax, problema e ca am consumat o sticla intr-o zi.
    Locul 3 ar fi creionul nazal, probabil nu are nici o legatura cu maseaua, dar daca trageam tare pe nas nu mai simteam durerea de masea.
    Algocalminul nu stiu sigur daca m-a ajutat cu ceva, am luat vreo 3-4 pe zi.
    Ieri am inceput sa iau si Amoxicilina, in caz ca am vreun abces. Astazi am incercat sa imi clatesc gura cu apa calda si sare, si am mancat niste masline (am citit undeva ca ajuta).
   Cand am trecut prin asa ceva, am rezolvat problema cu, cuburi de gheata, probabil o sa incerc si la noapte.
  
Daca mai cunoasteti niste "leacuri" care nu implica dentisti, lasati un comentariu.

P.S. Nu ma duc la denstist pentru ca nu stiu care masea ma doare, mai mult ma doare capul. Probabil ma trimite sa-mi fac o radiografie dentara si se apuca sa scoata masele random.


5 comentarii:

  1. Daca intr-adevar vrei sa scapi de durere iti indic sa mergi la dentist si sa-i spui ca numai de maseaua in cauza vrei sa se ocupe.Intr-adevar o sa te trimita sa faci o radiografie dar poate sa iti ia durerea cu mana numai dupa un tratament.Daca tot leacuri de genu cuisoare si Colgate etc iei nu o sa iti treaca si se va intoarce durerea. Iti dau sfatul asta din proprie experienta atat ca pacient cat si ca dentist :(
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu ca o sa se intoarca durerea, dar sper sa dureze macar cateva luni pana se intoarce :)
    mai devreme am avut o criza de durere si am rezolvat-o cu cuburi de gheata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic sa te duci la un stomatolog si zici sa o TRATEZE!!!Nu sa o scoata ca doare tare,spun din proprie experienta.Cumpara si IBUPROFEN DE 600 ca trece repede cu el.l

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu te sfatuiesc sa mergi la dintar, tehnologia a avansat ceva in ultimul timp si cu ceva anestezic s-ar putea sa nu simti nimic, si eu am trecut prin ce treci tu si simteam ca imi vine sa sar pe geam, si cand m-am dus la doctor m-am asezat pe scaut si i-am zis s-o dea afara ca nu mai suport, s-a rugat practic de mine s-o las sa mi-o trateze, i-am zis c-o las daca poate sa faca ceva sa nu ma mai doara ACUM :D
    mi-a scos o plomba veche ce a eliberat presiunea pe nerv si mi-a pus niste arsenic care mi-a omorat nervul dupa care mi-a tratat-o fara durere.
    lasa leacurile babesti ca nu esti saman sau druid "grow a pair of balls" si du-te la dentist :)

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie mi-a scos odata o masea fara durere, nu-i vb de "balls", ii vb de o investitie care nu se incadreaza in bugetul de sarbatori :)

    RăspundețiȘtergere