https://www.instagram.com/apolloapy

joi, 23 septembrie 2010

Atentie la rest! @ CBA Toplita

Dupa o zi obositoare de lucru m-am gandit ca merit o Coca-Cola rece. M-am hotarat sa ma duc la CBA (Toplita) si m-am dus. Mi-am pus in cos sucul (si alte chestii) si am mers spre casa de marcat. Am observat ca era o coada mai mare la o casa si m-am dus cu "frica" spre casa unde era un angajat mai nou. Anticipam ca o sa fie ceva probleme pentru ca data trecuta cand am facut cumparaturi si era acelasi operator (nou) la casa de marcat mi-a cerut mai mult cu 30 de bani (a rotunjit suma) si nu am zis nimic pentru ca nu era o suma importanta dar m-a deranjat gestul. De data asta (cum se vede si pe bon) trebuia sa-mi dea 2,15 lei rest si mi-a dat numai 1,15 lei. Am ramas "socat" cum se poate asa ceva, ma gandesc ca stie sa citeasca pretul de pe ecranul casei de marcat si i-am zis cu o voce "trista" : "da' ii 2,15 lei", si mi-a mai dat repede un leu. Cred ca era pregatit pentru o situatie in care cumparatorul era atent la rest. Deobicei cenzurez datele de identificare ale magazinului de pe bon, dar de data asta m-am simtit prost si m-as simtii si mai prost daca le-as cenzura. In momente din astea ma gandesc la copiii saraci care nu au bani de o acadea si care si-ar aduna restul ca sa isi cumpere una in ziua urmatoare sau pensionari la care nu le ajunge pensia si pentru care conteaza fiecare banut.

9 comentarii:

  1. bai fraiere, ia gandestete: e nou si + k dupa o zi plina de clienti o fi fost si el obosit si a gresit + k era si nou cum ai zis si + ca la cba e plin mereu si + estti un porc, decat sa iti iei un cola, mai bine luai o apa minerala si ii dadeai u la un "copilash" sarac o acadea! Ai fost tare obosit de ai mai avut chef sa citesti si bonul...

    RăspundețiȘtergere
  2. bai fr***re, ia gandestete: e nou si + k dupa o zi plina de clienti o fi fost si el obosit si a gresit + k era si nou cum ai zis si + ca la cba e plin mereu si + esti un p**c, decat sa iti iei un pachet de tigari un cola si atatea dulciuri, mai bine luai o apa minerala si ii dadeai u la un "copilash" sarac o acadea! Ai fost tare obosit de ai mai avut chef sa citesti si bonul...

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimate domn (doamna) Anonim.

    Dupa cum mentionam in postarea de mai sus : “ma gandesc ca stie sa citeasca pretul de pe ecranul casei de marcat”, oricat de obosit era angajatul, nu cred ca era in starea in care nu mai stie diferenta intre 1 si 2. O persoana care lucreaza in comert si care avea experienta anterioara in domeniu (in cazul asta), trebuie sa fie atenta tot timpul la bani, asta e datoria lui, pentru asta isi ia salariul. Nu era nevoie sa citesc bonul sa vad suma de pe ecranul casei de marcat, oricum, citesc bonul din experienta, ca nu e prima data cand patesc asa ceva : “anticipam ca o sa fie ceva probleme pentru ca data trecuta cand am facut cumparaturi si era acelasi operator (nou) la casa de marcat mi-a cerut mai mult cu 30 de bani”. Normal ca sunt atent, pentru ca e vorba de banii munciti de mine, cu care fac ce vreau, nu fac acte de caritate cand un Cola si niste tigari is un lux la nivel de Toplita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma scuzati ca intervin, dar domnul anonim, (presupun ca sunteti de sex masculin, ca nu imi imaginez o femeie sa jigneasca asa...urat)as vrea sa va intreb, care sunt copilasii saraci din Toplita? Copii de rromi care cersesc langa CBA? Si oricum, unui copil sarac nu cred ca tocmnai acadelele ii lipsesc... Cat despre ultima parte cu: Ai fost tare obbosit de ai mai avut chef sa citesti si bonul... As vrea sa va intreb ce vi-se pare anormal in a nu citi bonul, cand in toate magazinele scrie undeva: VA rugam verificati restul primit!? Si nu cred ca a fost agresat casierul in vreun fel, pur si simplu i-sa atras atentia.

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca pe baiatul asta ar trebui sa il cheme 30 de bani ca si pe mine tot cu atat ma inselat, pana nu am patit-o pe pielea mea nu am crezut. dar data viitoare cand il mai vad o sa ii spun eu ceva. acum nu mai e nou, si interesant pe el nu se inseala, numai pe clienti. greseala mea a fost ca nu am citit bonul, numai acasa. acum nu ma mir de ce la orice alt casier cand e si el in tura este un rand chiar si de 10 persoane si la el nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  6. Tanti Ana, sa-ti zic sincer, esti cam naşpa, cu tot cu cei 30 de bani ai tai, si cu pseudonimu` ales de tine pt baiatu` cu pricina, daca o sa ii spui ceva, ii sugerez sa te injure, insa doar asa, subtil, de "30 de bani", apoi sa iti inapoieze, dublu, suma respectiva. Stiu ca ai sa zici ca nu te fac 30 de bani, sau etc, insa esti patetica, cum vi cu motive de grupa mare-pregatitoare si zici ca stau 10 persoane la rand la altu`, si la el niciunu. De acum fa-ti cumparaturile in orice alt loc:).
    PS: daca te uiti mai bine, lui Apollo i-a cerut mai mult cu un leu (1 leu=30 bani x (ori) 3 + inca 10 bani!).

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Dan, in primul rand nu sunt tanti, presupun ca sunt doar cu 2-3 ani mai mare decat tine, asa ca te rog frumos, nu ma jigni ca eu nu te-am jignit. In al doilea rand comentez si pentru 10 bani daca am chef. In al treilea rand nu stiu care e problema ta? In al patrulea rand nu imi pun mintea cu un obraznic si in ultimul rand nu fac polemica din respect pt proprietarul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. 1. Te-am jignit cu "tanti" sau cu "naspa"?
    2. Comenteaza pt 5, imi pasa prea putin de "sumă", eu vorbeam despre atitudine.
    3. Citeste punctul 2.
    4. Obraznico

    RăspundețiȘtergere
  9. pt Dan: "Desteptul tace si .... continua" Deci, am incheiat subiectul!

    RăspundețiȘtergere