https://www.instagram.com/apolloapy

vineri, 4 septembrie 2009

Oameni de cacat

5:00 AM : Era noapte si am luat o decizie de moment : sa ma duc la Targu Mures si sa imi cumpar o chitara classica. Si... am pornit la tren (acum is pe tren si pregatesc un post, cat timp sunt cuprins de nervi). Nu am dormit deloc, am incercat, nu am reusit. Am cautat un vagon mai linistit, nu prea cald, si am gasit un loc. Ca de fiecare data cand merg la Mures, cobor in Deda la o tigara. Si am coborat si de data asta, si cum trenul ii gol, m-am gandit sa scriu de orice eventualitate pe o foaie A4 "Ocupat :)". Am scris si am lasat-o pe scaun. Am coborat din tren si m-am pozitionat in fata la geam sa vad daca se intampla imposibilul si imi ocupa cineva locul... si dupa vreo 10 secunde se pune un tanar manelist (nu am nimic cu manelistii dar nu stiu cum sa-l descriu, pentru ca asculta manele la maxim) care a urcat cu o statie mai devreme (initial statea in randul din dreapta, era vagon mare, fara compartimente). Intr'un tren asa de gol, asa de dimineata, pe singurul loc care scria ocupat... Cred ca era cu maica-sa, oricum era cu o tanti mai in varsta . Si tanti aia, tot manelista, a luat biletul in mana... si i-am batut in geam si i-am aratat tigara ca vin imediat. Dar degeaba... tot s`o pus jos sa se intinda, sa se culce pe locul meu. Dupa ce mi-am terminat tigara, am urcat inapoi in vagon si fara sa zic nimic m-am pus pe alt loc si am inceput sa scriu post-ul asta. Oricum daca auzeam un comentariu, in legatura cu ocupatu' locului, probabil... se intampla ceva naspa... nu avea rost sa-mi pun capu' cu niste handicapati care nu invatau nimic din asta.
19:48 PM : Nu mi-am cumparat chitara, ca toate sunau mai naspa decat asta care o am acum. Mi-am luat numai un set de corzi :)

2 comentarii:

  1. probabil ca daca aveai 190 si 90 de kile nu se asezau pe locul tau, dar asta e... si tigarile dauneaza, sanatatii fizice si mentale ca te enerveaza cei care-ti iau locul cat timp tu fumezi :P

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar am dimensiunile alea, poate mai mult de 90 de kg :)) da nu i-o intimidat deloc

    RăspundețiȘtergere