https://www.instagram.com/apolloapy

marți, 18 martie 2008

Gheorghe Hagi - Vol. 1 Nationala

Cand am venit de la servici am gasit pe pat un DVD cu Hagi - Vol. 1 Nationala. Si m`am intrebat : "WTF?".
L`am sunat pe taicamio si l`am intrebat ce`i cu DVD`ul ala si o zis k l`o primit cadou cand si`o facut card la BRD si mi l`o dat mie.
Nu am rezistat niciodata sa ma uit la un meci de fotbal intreg. Adika noh... nu mi`o placut niciodata si nu prea ii vad rostu... niste oameni care dau cu picioru' intr`o minge... ciudat.
O singura data am "jucat" fotbal (acum vreo 5-6 ani) si cred ca am facut o intindere sau ceva ca nu am mai putut sa merg cateva ore :)). Oricum... o sa pun DVD`ul la colectie. Poate mai castig cateva la concursuri ;)). Chiar... m`am uitat astazi la niste pretzuri de DVD`uri si DVD`urile care erau la ziarul Gandul cu 3 RON sau cat costa ziaru, in magazine costa vreo 30 de RON : de 10 ori mai mult decat dvd`ul (tot original) de la Gandul. La fel si la alte ziare care vin cu DVD`uri cu filme (okazional). Probabil diferenta asta asa mare de preturi ii pentru k au si astia de castigat ca vand (chiar daca mai ieftin) o gramada de DVD`uri cu ziarul (se vinde si ziarul mai bine) si castiga si astia cu filmele. Daca ar fi asa de ieftine in magazine probabil toata lumea ar cumpara, macar pentru feeling`ul de DVD original. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu