https://www.instagram.com/apolloapy

luni, 21 ianuarie 2008

Gunoaiele Toplitzei

"Municipiul Toplita este una dintre cele mai vechi asezari de pe cursul superior al Muresului. Aici au fost descoperite monede romane datand din anul 300 e.n. cu ocazia unor sapaturi.Denumirea orasului are origine slava, insemnand "izvor de apa calda". Localitatea este asezata intr-un pitoresc decor natural de o rara frumusete, la poalele muntilor Calimani, cei mai inalti din lantul vulcanic ai Carpatilor Rasariteni." (sursa toplita.ro)

Asta este partea “frumoasa” a Toplitzei… o descriere mai realistica ar fi : un orashel mic, cu centru de 100 de metrii (poti sa faci o tura de centru in 2 minute), un oras plin de gunoaie si de coruptie.
Am fost deja la 3 interviuri si toate erau aranjate, si era destul de evident. La unul dintre ele sa intamplat km asha.. :


“astazi am fost la un interviu pentru un job super bun, m-am trezit de dimineatza am ajuns primu`, domnu` director a spus k ii asteptam si pe ceilaltzi candidatzi, am asteptat, a venit un baiat, de undeva dintr`un sat, fara studii sau cunostintze in domeniu, a venit o doamna de vreo 40 d ani, care deja avea un loc de munca care nu avea nici o legatura cu domeniul, si mai trebuia sa vina cineva si nu s-a prezentat, am stat akolo, am intrat primul la interviu niste intrebari simple k la toate interviurile, pe urma mi`a dat de intzeles k nu mai are rost sa stau, dupa aia o intrat femeia, nush ce o vb ei p akolo, p urma baiatu, baiatu o venit inapoi la masa cu noi si a plecat akasa ca o zis k nu stie nik, p urma la practica am facut cumva ceva cmd in fox pro si p urma am mers la partea d hardware unde am stiut tot, am povestit, tipu vb q mine la timpul posibil “daca o sa fi ales atunci…” p urma a venit directoru la noi, in sala d sedintze si a intrebat dak am fost la practica, doamna nu a mers dar qm il pupa in fund p examinator a zis k a mers, p urma a aparut un domn, dupa interviu care tot se plimba pe holuri si cand ne-am intors in sala de sedintza era akolo si iesit afara cand am intrat noi, nici nu ne-a salutat, p urma a mers si doamna akolo, si p urma si acel domn, cu el vorbea la viitorul super pozibil “saptamana viiotare o sa va arat” etc. dupa aceea ne-a chemat pe tot inauntru sa ne dea notele, si eu am primit cea mai mare nota dupa domnul care a rasarit din senin, am luat 7, domnu` ala 9, doamna 5, nu imi pare rau k am pierdut interviul, imi pare rau modul in care s-a desfasurat, si ca totul era evident k era de fatzada si k era aranjat. Si imi mai pare rau k dak castigam atunci aveam o super mashina de service si salariu pe masura responsabilitatzilor, adika super mare, din cate am auzit domnul care a castigat a avut inainte un post important undeva.” (Asta am scris`o dupa ce am ajuns de la interviu, din cate am auzit domnu` kre o castigat interviul si`a dat demisia, probabil nu a facut fatza.)

Mai jos sunt niste poze cu gunoaie din Toplita, pozele au fost facute in data de 26.11.2007, nimic nu s-a schimbat, mai putzin cosul de gunoi care nu mai exista...


Un strand din Toplita...

Podul de la Gara


Un loc unde poate sa cada oricine in Mures


Cos de gunoi


Scarile de la gara


Un shantz aproape de centru


Gunoaie langa terenul de tenis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu