https://www.instagram.com/apolloapy

vineri, 29 februarie 2008

62 cm

62 de centimentri, atata are parul meu astazi. Maine ma duc sa ma tund :(, dupa vreo 5 ani de crescut de par... o sa raman cu vreo 2 cm. Probabil nu o sa mai ies fara caciula pe strada si nu o sa mai fac poze cu mine. Probabil o sa fie una din cele mai triste zile din viata mea. Trebuie sa ma tund pentru ca m`am angajat si asta era o conditie. Macar nu o sa mai consum asha de mult shampon :)

Poze random

Nu am mai postat nimic de vreo 2-3 zile, chiar nu am avut timp. Asha k pun niste poze random facute zilele astea... ieri sh` azi, k sa ma scot ;))







marți, 26 februarie 2008

Pretty cutzu

Astazi m-am plimbat toata ziua prin orash si m`am intalnit q un cutzu` mik sh` sqmp ;;) :o3

luni, 25 februarie 2008

Misterul Gheorghieni / Gheorgheni

Intotdeauna m`am intrebat cum se scrie corect : Gheorgheni sau Gheorghieni. Si dupa ce m`am uitat atent peste poza de la gara, am vazut k astia de la CFR au scris amandoua variantele : Gheorgheni si Gheorghieni. Presupun ca amandoua variantele sunt corecte, incerc sa nu ma mai gandesc la asta... dar ii greu... daca scriu undeva "Gheorgheni" o sa ma simt najpa ca exista o posibilitate sa gresesc. Incerc sa nu mai folosesc numele orasului :))

Gheorghieni

Pana la urma m`am dus la Gheorgheni... am stat cateva ore, am mancat mici, am baut suc, am facut poze, si am venit acasa.








Nu ma mai duc

...

duminică, 24 februarie 2008

Targu Mures - Toplita

Plimbare cu trenul de la Targu Muresh la Toplita, filmat la 16.08.2007. Astazi l`am pus pe youtube.

Plimbare Toplita - Gheorghieni

Maine, incerc sa ma trezesc pe la 5, sa beau cafeaua si sa plec la Gheorghieni pe jos. Trebuie sa ma duc azi sa fac cumparaturi sucuri, mancare, chestii... O sa fac in jur de 35 de km, probabil nu o sa fac nici o oprire, si o sa ajung in vreo 6 ore. Probabil o sa dau jos si 10 kg :)) O sa pun un post cu fotografii cand ma intorc.

joi, 21 februarie 2008

Te crezi mai destept? Ha?

Dupa o mica intarziere... de aproximativ 2 luni, mi`o ajuns coletul cu ghiozdanul "Te crezi mai destept?"!. Ii super tare :x. Abia astept sa-l port pe strada :))

Prima si ultima zi de lucru

...

marți, 19 februarie 2008

luni, 18 februarie 2008

Hell in Toplita

In sfarshit o ajuns si in Toplita! Un an am baut Hell in Targu Mures, in Toplita nu am vazut nicaieri pana astazi, cand am mers la magazin sa imi cumpar un suc, un corn si doua pachete de tzigari. Si am gasit Hell :x. Hell rullzzz! >:)

HELL - băutură energizantă carbogazoasă cu conţinut ridicat de cofeină (32 mg/ 100 ml) şi taurina (400 mg/100 ml). Igrediente: apă, regulator de aciditate: acid de lămâie (E330), citrat de natriu (E331); bioxid de carbon (0,45%), taurină (0,4%), arome: cofeină (0,032%), colorant: caramel de amoniac (E150c), riboflavin (E110), arome, vitamine B: niacin (B3/PP), piridoxină (B6), riboflavină (B2), cobalamină (B12), acid panthotenic (B5). Pasteurizat. A se consuma de preferinţă, înainte de (ziua, luna, anul): ( a se vedea pe ambalaj). Doza recomandată din acest produs: 2 doză/zi. Nu este recomandat consumarea mai multă decât doza recomandată. Acest aliment suplimentar nu suplineşte alimentaţia variată. Nu este recomandat consumul acestui produs de către copii, femei gravide sau care alăptează, cei sensibili la cofeină, cei cu boli cardiovasculare şi cu hipertensiune. A nu se consuma împreună cu băuturi alcoolice. A se feri de soare. A se păstra în loc răcoros. Produs în Uniunea Europeană. Distribuitor: S.C. Candyglobe SRL, Tg-Mureş, Str. Muntenia, nr.38, jud. Mureş. www.hellenergy.ro
http://www.hellenergy.ro/site/index1.html

duminică, 17 februarie 2008

Shock Wave SC-8 Shockant !

Toata lumea stie, mi s`o ars aplifu`, mi`am luat intre timp un sistem audio 2.1 pana il repar... etc etc. Il am de cateva luni, suna bine, calitate buna... Astazi ma plictiseam rau rau de tot... si m`am gandit sa deschid un satelit sa vad cum arata difuzorul, si.. guess what?! are difuzoare micutze care costa 5 RON! Cu atata am luat anul trecut un difuzor identic cu ala de la satelit, si inca l`am cumparat dintr`un magazin unde is scumpe, de pe net il iei cu vreo 2 lei. Nici nu stiu de ce s`o chinuit sa faca incintele la sateliti din lemn pentru ca difuzorul asta nu are nevoie de asha ceva. Probabil is numai decorative. Sistemul costa aprox. 85 RON, suna bine, dar... nu cred k merita banii cu asha difuzoare.

Ratzele de pe Muresh

De vreo cateva luni tot se plimba ratzele pe Muresh. O sa apara sh` crocodili (dak nu sunt deja) la bazinu` kre nu`i curatzat de catziva ani. Probabil la anu` o sa avem mai multzi turisti care vin sa vada orashu` kre se transforma in gradina zoologica :)


hi5 problem...

De vreo saptamana tot imi apare pe front page`u la profil (Start) "1. Solicitari de prietenie", dar nu am nici un friend request, nimic... probabil ii iarashi un fel de chestie rea cum o fost cu "Spanish Comments" cand imi trimitea la tot friend listu numai profile comment`uri cu inimioare, ursuleti, ablinutze sh` tot felu` de prostii, si pe urma sa trimit profile comment`uri cu "nu yo tz`am dat profile comment`u ala", cine stie ce se intampla acum cu friend request`urile astea :-s

sâmbătă, 16 februarie 2008

Plimbare... job..

...

TIR explodat

Az` noapte ne uitam la film, sh` am auzit aprox. pe la ora 1 un sunet de explozie. Ultima data cand am auzit sunetu` ala i`o explodat butelia unui vecin doua blocuri mai departe. Am mers la geam si nu se vedea nimic. Azi dimineatza am auzit k o explodat un TIR plin de mobila in intersectie. N-am auzit nici un sunet de pompieri sau politie. Oricum, cineva o mutat tiru` in alta intersectie si o lasat mobila acolo.


vineri, 15 februarie 2008

Iarasi vine "iarna"

Eram happy... nu mai era zapada... o inceput sa se incalzeasca. M`am trezit azi dimineatza, m`am uitat pe geam, si iarasi era totu` plin de zapada :( Cred k o sa o tzina tot asha pana in martie.

joi, 14 februarie 2008

Valentine's Day

Acum 20 de minute am pornit in orash sa cumparam suc, termin primu` cumparaturile si ies afara, imi aprind o tzigara. Fumez linistit... astept... si vad o baba care vine, arata inofensiva... se apropie d mine, si se uita la mine si incepe sa scoata sunete ciudate... nu ma asteptam sa zica nimic si zice "Buna seara", eu zic "Buna seara" :-??, dupa aia zice "Ce faceti, bine sanatos?" yo... "Da.. :-s", se uita la tzigara mea si imi cere o tigara (am uitat qm mi`o cerut o tzigara), si i`am dat :-?? why not?!, pe urma cand sa trec stada zice "Acum o sa ma avetzi pe constintza..." sau ceva de genu` asta, si drept atunci o inceput sa treaca o gramada de tiruri pe strada, k sa nu pot trece ;)) femeia se apropia de mine, si am reusit sa trec strada inainte sa imi ceara un foc sau sa scoata vrun cutzit sau ceva din buzunar :-s

Valea inghetzata


duminică, 10 februarie 2008

Copilashii mei

Dupa vreo saptamana sau doua de chinuri, am terminat! Am facut un "copilash" nou, 100% homemade, prima data cand fac si partea de tamplarie, si mi`o iesit cat de cat bine, adika noh... avand in vedere ca ii (probabil) prima data cand fac si o cutie ii destul de bine, am si izolat`o bine cu spuma izolanta si o sa sune fain. Acum doua saptamani am izolat subwoofer`u, si inka nu stiu cum scutura peretzii si geamurile pentru k inka nu mi`am reparat amplifu`... dar is happy k am un copilash nou! Impreuna au aprox. 700W reali:)

Cel mai tanar copilash


Copilashii mei :X

Chestie daramata...

Cand intri cu trenul in gara din Toplita dinspre Targu` Muresh primu` lucru` care iti sare in ochi ii "chestie" daramata. Cred ca o trecut cel putin 10 ani de cand o vad akolo, nimeni nu o distruge de tot si nimeni nu o repara...

vineri, 8 februarie 2008

O biserica din Toplita

Biserica cu ceasuri care arata tot timpul ora 9... knd eram mic tot timpul functionau ceasurile, acum vad k is pictate toate :/, bine ca au LCD pe altar si fantana arteziana in curte...

Semne de circulatzie

Un semn de circulatie din Toplita




miercuri, 6 februarie 2008

Cat am cheltuit pe tzigari...

Dupa un simplu calcul am ajuns la concluzia ca am cheltuit cel putin 10.950 RON (109.500.000 ROL) pe tzigari de cand m`am apucat de fumat. Cand ma gandesc ca am dat atatia bani pe niste foi de tutun, care cresc pe toate gardurile, ...... imi vine sa ma las de fumat.
Daca as avea salariu minim pe economie, de 500 RON si ash lucra un an... salariul pe 4 luni s-ar duce pe tzigari, adika sa stau de dimineatza de la 7 pana la ora 15, sa lucrez, sa imi stric nervii, sa ma trezesc de 88 ori dimineatza (88 zile lucratoare in 4 luni), numai ca sa lucrez sa imi cumpar niste tzigari care din punct de vedere al contzinutului nu valoreaza nici macar 0.5 RON si sunt vandute cu 5 RON pachetul. Deci.... daca citeste cineva post`ul asta : NU VA APUCATZI DE FUMAT!

Radio`uri kre se prind in Toplita

Radio Ardealu' - 89.50 Mhz
Radio Trinitas - 90.10 Mhz
Radio Targu Mures - 98.40 Mhz
Radio Romania Actualitati - 101.00 Mhz
Radio Son - 104.30 Mhz
Energy Radio - 105.40 Mhz

I`ve done it!

In sfarshit m`am dus si am dus actele pentru interviu, acum numai trebuie sa astept sa ma sune! Deja imi fac planuri ce sa imi cumpar din primul salariu. Asha de fain ii afara, chiar daca scrie pe inmh ca is -3,4 grade, parca is vreo 20. Cred k ii ceva gresit k ieri o fost vreo 6 grade si era mult mai frig, anyway. Ii vreme buna de iesit afara si facut poze.

marți, 5 februarie 2008

Cel mai ieftin iPhone!

Imi aduc aminte cand mi`am luat telefonul asta de VoIP, sh` mi`am pus la status pe messenger : "mi`am cumparat iPhone!". Toata lumea o intrat pe mine sa ma intrebe cum ii k si ei vor sa ishi qmpere, dak se poate debloca... etc. Sh` ma intrebam "wtf?" :)) pe urma mi`am dat seama k era o mare coincidentza de nume cu Apple iPhone. Deci, pentru persoanele care nu isi permit sa isi cumpere un iPhone, este si "varianta" ieftina de aproximativ 60 de RON.