https://www.instagram.com/apolloapy

luni, 28 aprilie 2008

Poze de la munte...

Niste poze din 2007 de la munte... abia astept sa merg si anul asta... daca o sa am timp.. :)

















Monitor nou

Mi`am facut ieri comanda la un monitor LCD de 20", abia astept sa imi ajunga. Sper ca vine saptamana asta curierul si ca pretul transportului sa fie sub 100 de ron (pentru ca nu este FanCurier in Toplita si nush cat costa kilometrul de la cea mai apropiata localitate care ~ 100 km).

Duminica fara 17

Duminica asta nu o fost "17" la Prima Tv, cred ca din cauza la Inviere... o bagat Kings on Ice, puteau sa il puna mai tarziu sau... inainte, l`o pus sh` astia in locul la 17.

sâmbătă, 26 aprilie 2008

So happy....

Is happy... am reusit in vreo 4-5 zile si nopti... ce nu o reusit doua firme specializate si o zis ca ii imposibil... Deci... o meritat sa nu dorm noaptea... macar is happy. :) :D

duminică, 20 aprilie 2008

RedBlonde

Astazi... am dat peste ID`urile de mess... a lui Alina si a` lui Madalina de la RedBlonde (alea care canta la HappyHour) si le-am dat add. Si nici una nu mi`o dat accept. So sad... mi`o sh` trecut crush`ul pt Alina si... nu o sa mai inregistrez momentele live de la HappyHour pt colectie :-< :o3.

miercuri, 16 aprilie 2008

Piatra Neamt

Am fost ieri la Piatra Neamt. Calatorie in interes de servici... pun mai jos niste poze de pe drum... de la Lacu' Rosu, Cheile Bicazului... etc...










marți, 15 aprilie 2008

Negura Bunget - Turneu România 2008

12/04/2008 - Timisoara - Jazz Club Pod 16, ora 20:00, 15 RON
13/04/2008 - Oradea - Casa de Cultura (Sala Arlus), ora 20:00, 10 RON
14/04/2008 - Bistrita - Club Ambasador, ora 20:00, 10 RON + Loudrage
15/04/2008 - Targu-Mures - Club Exit, ora 20:00, 10 RON + Loudrage
16/04/2008 - Medias - Colors Pub, ora 20:00, 10 RON + eyeSEEred
17/04/2008 - Buzau - Top T Festival, ora 20:00
18/04/2008 - Bucuresti - Suburbia, ora 19:00, 30 RON + Carnal, Sincarnate, Eufobia
19/04/2008 - Constanta - Epoca Metalelor, ora 20:00, 15 RON + Ashena
21/04/2008 - Deva - John's Club, ora 20:00, 10 RON
22/04/2008 - Pitesti - Cub.a, ora 20:00, 10 RON + Dinasty
23/04/2008 - Craiova - Pistons&Arts, ora 20:00, 10 RON + Disintegrated
25/04/2008 - Brasov - Club Kabinet, ora 18:30, 15 RON + Indian Fall, Akral Necrosis
26/04/2008 - Cluj - Music Pub, ora 20:00, 10 RON + Loudrage
27/04/2008 - Baia-Mare - Two Doors, ora 20:00, 10 RON + Aghast

(Sursa : Bestial Records) [bestial-newsletter]

duminică, 13 aprilie 2008

17 la Prima TV episodul 4

Da... acum s`o terminat episodul 4... o fost fain de tot. O sa ma uit la toate... pt. ca merita. :)

"17" este povestea tulburătoare a unei tinere, o dramă despre destin, despre întâmplare, anturaj, despre dependenţa fizică şi emoţională, abuz, iubire, speranţă şi obsesie. Un serial de excepţie despre viaţa ca o luptă continuă între bine şi rău. Realizat la standarde internaţionale, cu tehnica de filmare de ultima generaţie, "17" este primul serial despre tineri şi obstacolele de care ei se pot lovi în realitate.
"17" este o poveste care trebuia spusă. Este o lecţie de viaţă pentru toţi adolescenţii, un film pe care ar trebui să-l urmărească şi părinţii pentru a înţelege problemele tinerei generaţii.
Este un film adresat celor mulţi, care sunt îndemnaţi să ia atitudine şi să rupă în sfârşit tăcerea. "17" este un semnal de alarmă asupra acestei realităţi sociale, care ne afectează zi de zi, într-un fel sau altul. Acesta este un film pentru tine şi copilul tău! (port.ro)

USBmania

Tot cautam un site cu gadget`uri usb... asha cum aduceau pe vremuri la DigitalWorld, si am gasit site-ul USBmania.ro. Ii fain site-ul si preturile is mici. Are urmatoarele categorii : "Jocuri & Jucarii USB, Camere Web, Mouse & Mouse Pad, Tastaturi USB, Boxe USB, Lampi USB, Ventilatoare USB, Accesorii Pentru Birou, Accesorii Relaxare, Lifestyle, Cititoare de Carduri, Stick-uri USB, Accesorii Personalizate, Pentru Maniaci USB".

100

Am ajuns la post`ul 100! Intr`o zi o sa ajung si la 1000 si dupa aia la 10000 si tot asha :) hmmmz... am 100, nush dc arata 97, whatever

sâmbătă, 12 aprilie 2008

hi5 Applications are here!

hi5 applications sucks! nu stiu de ce iarasi o trebuit sa bage astia ceva nou. Ultima data cand o facut asta o fost chiar najpa, asha de incarcate o sa fie profilele de hi5 ca nu o sa se mai incarce nici unul. Am primit o gramada de invitatii care sunau asha "...te inivtă să utilizezi Vampires" "... te inivtă să utilizezi Are you interested?" si multe altele... deja devine enervant. Partea si mai najpa ii ca sunt 227! de aplicatii pana in prezent, si toata lumea te invita sa le folosesti, mai am putin si imi sterg profilu' dp hi5 (exagerez), da oricum, mai am putzin si zic ca si hi5 sucks.

Nu am plecat....

Nu am mers nicaieri, m`am trezit la 3-4 dimineatza si l`am condus pe fratemio la gara, daca ma trezeam mai devreme poate mergeam, asha... nu am avut timp sa beau cafeaua si nu m`am dus. Cred ca mai bine ma duceam ca asa mor de plictiseala in orashu' asta aiurea.

vineri, 11 aprilie 2008

Plimbare

Ma gandesc sa ma duc maine dimineataza (adica la 4 AM) la Targu Mures. Inca nu am luat nici o decizie dar ma gandesc ca nu are rost sa imi strang salariu sa`mi cumpar ceva important avand in vedere ca cacatu` asta de Romania imi ia niste impozite... aproape jumate din salariu is impozite la sanatate... de parca toata ziua ash' sta prin spitale, foarte aiurea! Daca s`ar putea renuntza la sanatate ash` renuntza pe loc, da noh... anyway... najpa Romania.

marți, 8 aprilie 2008

Apus de soare

Incepe sezonul apusurilor de soare, in sfarshit am ce sa fotografiez!


Vine circul in Toplita

Mai multe informatii despre circ... in afishul de mai jos (sau pe toti stalpii din Toplita)

luni, 7 aprilie 2008

Viorica Rusu - pictor, grafician

Biografie
  • S-a nascut la 9 aprilie 1947 in Hodosa - Sarmas judetul Harghita
  • Studii: Facultatea de Arte Plastice Iasi, absolventa in anul 1971, avand ca profesori pe renumitzii pictori Dan Hatmanu si Francsisk Bartok
  • A expus in cadrul expozitiilor studentesti, a avut expozitii personale, expozitii colective in tara si strainatate
  • Expozitii colective in tara: Brasov, Bcuresti, Sibiu, Bacau, Iasi, Miercurea Ciuc, Gheorghieni, Lazarea (participa la peste 35 de expozitii colective)
  • Lucrari in colectii de stat si particulare in tara si strainatate : Italia, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Ungaria, Elvetzia
  • Tabere de creatie in tara si strainatate: tabara de creatie ‘Prietenia’ – Lazarea, tabara de creatie Constanta, Tabara Internatioanala Gyula - Ungaria, Lunca de Sus, Chirui-Bai
  • Expozitii personale: Toplita, Miercurea Ciuc, Tusnad Bai, Gheorghieni (33 expozitii personale)
  • Experienta profesionala : a fost profesor in invatamantul gimnazial si liceal, inspector de specialitate desen la ISJ Harghita, director la Clubul Elevilor Toplita, a fost evidentiata cu diplome de excelenta, diplome de onoare, diploma Magna Cum Laude, Foaie Memoriala, Ordinul Potcoava cu Noroc, a fost mentionata in Enciclopedia taberei "Prietenia" Lazarea, in cartile scriitorilor Valentin Borda “Cel mai albastru cer”, Nicolae Bucur “De veghe la izvoare”, Vasile Netea “Eroii daci si literatura romana” (Romania Libera – 16 august 1980)

duminică, 6 aprilie 2008

17 la Prima TV part 2

Astazi o fost episodul 3... foarte fain. Daca am rezistat pana la episodul 3 inseamna ca merita. Mai sunt niste faze care nu mi`o placut da noh... ii mult mai "avansat" decat alte filme romanesti. Daca ar avea adultii din film un limbaj mai normal ar fi mult mai bun, cred k s`o obishnuit si ei de la filmele "clasice" romanesti, unde toti vorbesc "corect".

Friend request

Am primit astazi un friend request pe yahoo messenger, deobicei nu dau accept la persoanele care nu le cunosc, dar de data asta am dat pentru ca muream de plictiseala si am zis k noh... whatever... Conversatia de mai jos spune totul, am sters randurile cu emoticon`uri.

Apollo: cine ejti?
r joLorincz Noemi: sti ungureste?
Apollo: nope
Apollo: da...... deci.. cine esti? si de unde ai ID`u meu?
r joLorincz Noemi: eu sunt noemi
r joLorincz Noemi: la gyergyo
r joLorincz Noemi: si baby
Apollo: te stiu de undeva?
r joLorincz Noemi: tu?
Apollo: da
r joLorincz Noemi: toplita
r joLorincz Noemi: tu
r joLorincz Noemi: eu gyergyoszentmiklos
Apollo: si ne cunoastem de undeva?
r joLorincz Noemi: nu stium romaneste
r joLorincz Noemi: scuza ma
Apollo: do I know u from somewhere?
r joLorincz Noemi: tessek??
r joLorincz Noemi: te magyar vagy
r joLorincz Noemi: es tudsz romanul meg angolul
r joLorincz Noemi: ugye?
Apollo: nush maghiara
r joLorincz Noemi: ba da
Apollo: de unde sa stiu?
r joLorincz Noemi: stiu si atat
Apollo: ce sti?
r joLorincz Noemi: da
Apollo: k stiu yo maghiara
Apollo: ?
Apollo: yo nush noh
Apollo: nush cine ejti
r joLorincz Noemi: na pa
Apollo: dc mi`ai dat add?
Apollo: okay
Apollo: pa
r joLorincz Noemi: pa pa
...
Apollo: m`am uitat la avataru` tau... sh` nu te cunosk de nicaieri
r joLorincz Noemi: nu stiu eu romana
Apollo: o da
r joLorincz Noemi: da
Apollo: atunci pot sa scriu orice fara sa intelegi?
r joLorincz Noemi: ÉP
Apollo: si ce te face sa crezi k eu stiu maghiara?
r joLorincz Noemi: poftim?
r joLorincz Noemi: o ooooooo]
Apollo: da ce`ai noh?
Apollo: ma enervezi
r joLorincz Noemi: nu stium romana
r joLorincz Noemi: ai inteles?
Apollo: whatever
Apollo: nush dc imi pierd timpu` q tine
Apollo: pa
r joLorincz Noemi: pa

Ii ultima data cand mai dau accept la o persoana pe care nu o cunosc.

joi, 3 aprilie 2008

Trafic.ro

Mi`am facut cont la trafic.ro si am in sfarsit statistici detaliate. De cand o "murit" counteru` de la Neogen, trafic.ro ramane cel mai bun. Si oricum o sa pastrez counteru` vechi pe pagina k noh... mi s`o adunat peste 2000 de vizitatori si ala ii mai "vizibil".

New look :)

Dupa nush catzi ani... am schimbat putzin "look`ul" http://apollo.xhost.ro . Decat sa-l sterg, mai bine sa il folosesc pentru reclama la alte site-uri sau profile. Am pus si ads`uri mari numai cu imagini si link`uri catre blog, profil hi5, profil youtube, lacrimosa si forumul vechi. Mai trebuie sa actualizez www.lacrimosa.go.ro .

miercuri, 2 aprilie 2008

Depasire limita de spatiu baza de date

Am primit astazi un mail de la xhost, despre "Depasire limita de spatiu baza de date".
"...In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca dimensiunea bazei de
date corespunzatoare pachetului apollo.xhost.ro este de 770.06 Mb,
depasindu-se astfel limita generala admisa de 400 Mb.
Va rugam ca pana Duminica, 6 - Aprilie - 2008 sa stergeti din baza de
date continutul de tip SPAM, incat sa va incadrati in aceasta limita,
pentru a nu incalca termenii si conditiile de utilizare Xhost.ro..."
Era si timpul sa primesc o atentionare dupa ce am peste 50.000 de spam`uri pe forum. Ma gandesc daca sa sterg site`ul cu totul k oricum nu mai intra nimeni pe el, numai din greseala. Sau sa il las asa inca cativa ani.
Xhost`ul (dupa parerea mea) are cel mai bun free hosting din Romania, adica nici la un hosting platit nu primesti servicii de calitate mai buna decat la xhost. Cred ca totushi o sa sterg spam`urile si galeria foto.



Domeniu nou

Mai usor de tinut minte http://apyblog.tk

Now and Then

Un site care merita vizitat http://www.nowandthen.ro ! :)

Athlon XP 3200+

Caut de doua zile un procesor, si nu gasesc nicaieri. In nici un magazin nu se mai gaseste si nici macar refurbished pe un site de licitatii. Athlon XP 3200+ ii cel mai bun procesor pe Socket A (462). Vreau sa`mi fac un upgrade si daca nu gasesc atunci trebuie sa schimb toate pentru ca nu o sa aiba rost sa fac daca nu trec si pe DDR2 si PCI Express si partea najpa ii ca placile de baza noi au mai mult SATA decat IDE. Daca aude cineva de un Athlon XP 3200+ sa`mi lase un comment.