https://www.instagram.com/apolloapy

luni, 31 martie 2008

Chio Chips - Cauta banii in punga!

Da! I`am cautat! Dar inca nu am gasit nimic, si de doua zile tot caut. Deja manc a 6-a punga de chips`uri... mai am cateva pungi ramase si parca vad ca nu o sa gasesc nimic.

duminică, 30 martie 2008

Counter...

Da... astazi si`o revenit counteru' si s`o pierdut toate statisticile din 21 pana pe 30 (sute de vizitatori) ... najpa.

Loto 6/49

Am jucat si eu pentru prima (si ultima) data la loto... nu am castigat, chiar daca eram sigur ca o sa castig. Anyway... numerele castigatoare au fost 42 - 45 - 43 - 5 - 31 - 46.

sâmbătă, 29 martie 2008

miercuri, 26 martie 2008

Harta "Municipiul Toplita"

Chiar daca pare greu de crezut... toate pozele is facute astazi, poza cu zapada ii facuta azi dimineatza, pozele fara zapada is facute la 16:44.



Noutati

1. Ninge iarasi, s`o si depus zapada... foarte aiurea.
2. O pus ashtia o harta a orashului in parc (Toplita). Acelasi format ca la Tg. Mures, sau alte orase. Singura diferenta ii ca la noi o pus harta din satelit, aceashi care circula pe retea si pe net de ani de zile. Nu stiu cum se poate orienta dupa ea cineva care nu cunoaste zona. Oricum nu ii vad rostul pentru ca iti trebuie 5 minute ca sa cunosti orasul. Da noh`... probabil ca vin alegerile si trebuie sa fie facut ceva nou si "cool" k sa nu zica ca nu s`o facut nimica. Revin mai tarziu cu fotografii.

Firefox

Da! Acum m`am prins care`i faza cu spreadfirefox. O lucrat bine astia, o facut un browser bun, free... toata lumea il foloseste. Hmmz... da... deci faza ii ca astia castiga bani din home page`u tau (care nu il schimba prea multa lume) - pagina cu cautarea pe Google. Ii un fel de Adsense, la fiecare cautare daca iti gaseste un link sponsorizat astia de la firefox primesc bani, la fel si cu quick search`ul din dreapta sus, peste tot is referinte de la Firefox. Asha o aparut Firefox 3, la care vad k singura diferenta (care se vede) ii sagetile de Back si Forward (care arata putin mai altfel). Oricum.. Firefox rullzz! :)

marți, 25 martie 2008

Emisiuni TV care merita vazute

1. In gura presei - Antena 3 - Duminica - Joi 23:10
2. Happy Hour - Pro TV - Luni - Vineri 17:45
3. Cronica Carcotasilor - Prima TV - Miercuri 20:00
4. Jay Leno Show - Antena 3 - Luni - Vineri 00:30

luni, 24 martie 2008

Worst free shit counters

http://www.bestfreehitcounters.com incepe sa fie worst free shit counters! De pe data de 21 nu mai contorizeaza nimic. Numai pe site se vede numarul de vizitatori dar nici o statistica in rest. La blog nu mi`o contorizat 105 vizitatori si la www.lacrimosa.go.ro peste 202 vizitatori. Ii foarte aiurea cu counterele astea... Neogen`ul a avut un counter perfect, cele mai detaliate statistici, grafice, referinte... orice ai putea visa, si dintr`o data s`o hotarat sa renuntze la el. Si desigur... toata lumea care isi tine statisticile acolo... le`au pierdut pe toate. Asa am pierdut si eu 60.000 de vizitatori si referinte. Si atunci mi`am facut cont la "bestfreehitcounters", care au statistici mult mai proaste (numai vizitatori unici), si mai nou, vad ca nici macar nu merge. Cred ca mai bine ar merge un script de counter local fara "free shits".

Rough Silk - Beyond the Sundown

Beyond the Sundown ii una dintre cele mai faine si mai breathtaking songs ever. Nu am ascultat`o de un an... dar am dat peste ea... ieri. Si de atunci o ascult iarasi in continuu.

Beyond the sundown-you´re just a beast without a name
Beyond the sundown-life is more than just a game
Beyond the sundown-mirrors rise and shadows fall
Beyond the sundown-darkness rises after all

Beyond the sundown-You need light and light needs pain
Beyond the sundown-Silence breaks and scars remain
Beyond the sundown-it´s your memory and the truth
Beyond the sundown-there ain´t nothing left to lose

I walk around in circles-I walk alone and blue
I talk to strange illusions-in need of something true
I´ve seen a billion faces-I´ve seen the prince of lies
I´ve seen a million places branded by the lord of flies

So I won´t take your orders-so I won´t take your smile
I´d sail across the oceans-I´d walk the endless mile
So all your secret sinners-thou shalt not live in fear!
I won´t believe in answers-while somethings always near

Beyond the sundown-I´d be you and you´d be me
Beyond the sundown-every word was like a key
Beyond the sundown-would you lie to me in vain?
Beyond the sundown-just like here and now-insane?

Beyond the sundown

Beyond the sundown-I wouldn´t be the one to blame
Beyond the sundown-I wouldn´t be your road to fame
Beyond the sundown-you´d be just a waste of time
Beyond the sundown-to break a promise would be a crime

And if I´d say goodbye today
Would there be another way
Would you cry just like a clown
way beyond the last sundown?
And if I´d leave without a word
-Ain´t that just a little absurd?-
Would you give the king back his crown
And wait for me beyond sundown?

duminică, 23 martie 2008

17 la Prima TV

Acuma s`o terminat primul episod dintr`un serial romanesc (care nu`i "telenovela" si nici nu ii pe tema politica). De mai mult de o saptamana ii face reclama excesiva... Ii destul de fain filmu`... pentru un serial romanesc, poate o sa ma uit si la episodul urmator. Imi place ca tipa aia zice la 17 "shaptashpe" si nu "saptesprezece" (cum se zice in toate filmele romanesti) cred k dak ar zice "corect" si`ar pierde "realismul". :)

joi, 20 martie 2008

Vara sau Iarna?

Da... azi dimineatza era putzina zapada... am ajuns la servici... o iesit soarele... da noh.. pe urma o inceput sa ninga tare de tot (la fel ca si ieri). Nu se depune nimic, viscoleshte, ninge si dupa aia ramane strada uscata ca si cum nu ar fi fost nimic. Ciudat... anu` trecut prin aprilie deja era vara serioasa cu iarba mare si cu soare tare. Acum nu poti sa-ti dai seama daca o trecut iarna sau acuma vine. Pozele sunt facute az` dimineatza.


marți, 18 martie 2008

Gheorghe Hagi - Vol. 1 Nationala

Cand am venit de la servici am gasit pe pat un DVD cu Hagi - Vol. 1 Nationala. Si m`am intrebat : "WTF?".
L`am sunat pe taicamio si l`am intrebat ce`i cu DVD`ul ala si o zis k l`o primit cadou cand si`o facut card la BRD si mi l`o dat mie.
Nu am rezistat niciodata sa ma uit la un meci de fotbal intreg. Adika noh... nu mi`o placut niciodata si nu prea ii vad rostu... niste oameni care dau cu picioru' intr`o minge... ciudat.
O singura data am "jucat" fotbal (acum vreo 5-6 ani) si cred ca am facut o intindere sau ceva ca nu am mai putut sa merg cateva ore :)). Oricum... o sa pun DVD`ul la colectie. Poate mai castig cateva la concursuri ;)). Chiar... m`am uitat astazi la niste pretzuri de DVD`uri si DVD`urile care erau la ziarul Gandul cu 3 RON sau cat costa ziaru, in magazine costa vreo 30 de RON : de 10 ori mai mult decat dvd`ul (tot original) de la Gandul. La fel si la alte ziare care vin cu DVD`uri cu filme (okazional). Probabil diferenta asta asa mare de preturi ii pentru k au si astia de castigat ca vand (chiar daca mai ieftin) o gramada de DVD`uri cu ziarul (se vinde si ziarul mai bine) si castiga si astia cu filmele. Daca ar fi asa de ieftine in magazine probabil toata lumea ar cumpara, macar pentru feeling`ul de DVD original. :)

Upgrade la "Cine a vazut Profilul meu"

Era si timpul sa faca astia de la hi5 upgrade la chestia asta. Acum vizitatorii is pusi pe saptamani : "Saptamana asta", "Saptamana trecuta", "Acum doua saptamani", "Acum 3 saptamani". Sper ca "versiunea" asta ii mai buna, adika sper k se face update mai des k la aialalta se facea odata pe luna sau mai rau.. niciodata. Acum vad k am vizitatori si de astazi... deci ii bine. Nu ii chiar real-time dar maxim daca ii cu o zi intarziere ii bine.

duminică, 16 martie 2008

Moare hi5`u...

Nu am primit un comment pe hi5 de cateva zile sau saptamani. Acum 1-2 ani, daca puneam o poza dimineatza.. pana seara se adunau cel putzin 20 de comment`uri la ea. Am poze din 2005 sau 2006 la care am peste 200 de comment`uri si nici nu erau poze speciale, erau normale. Acum daca pun o poza ii mare lucru sa primesc un comment :(. Cred ca unul din motive ii ca o crescut limita la poze, k inainte erau 20 de poze (foarte limitat), si acum vad ca nu mai este nici o limita. Si o inceput sa puna o gramada de restictii (by default) : sa nu poti da comment`uri la persoanele care nu ti`s friends, si lumea s`o obisnuit (dupa incercari nereusite de dat comment`uri) sa renunte (chiar daca alte persoane accepta comment`uri de la oricine). Si acum poti sa iti pui linistit orice poze pe hi5, sh` naked dak vrei, k nu ti se uita nimeni la profil :))

sâmbătă, 15 martie 2008

Paper Plane

Acum 10 min am facut un avion de hartie. L`am tras la imprimanta dupa aia l`am indoit pe unde trebuia si l`am testat prin casa... da noh... am iesit in balcon si l`am aruncat. O zburat super fain. Partea najpa ii ca o ajuns jos, si pe el scria "Apollo Airlines" si "http://apollo-apy.blogspot.com" sper sa nu il gaseasca nimeni (ii in mijlocul strazii).

joi, 13 martie 2008

No posts...

Nu am mai postat iarasi de cateva zile... nu am timp noh... anyway... pun doua poze facute astazi...
Valea Toplitei
Casa de cultura

luni, 10 martie 2008

Music and Lyrics

Iarasi am castigat! De data asta am castigat un DVD original Music & Lyrics (Muzica si versurile). Cand am venit de la servici am gasit un aviz in cutia postala. Am vazut ca ii pe numele meu si m`am gandit daca am facut vreo comanda. Era ramburs 0 (nu trebuia sa platesc nimic). M`am dus la posta si am ridicat coletul... nici nu ma gandeam k o sa castig DVD`ul, si cand l`am desfacut mi`am adus aminte ca am participat la concurs (by the way... 10q ProVideo), is happy k am castigat. Ii super tare filmul, l`am vazut deja de doua ori si acum am si DVD`ul original... poate ma mai uit astazi inca o data.


sâmbătă, 8 martie 2008

miercuri, 5 martie 2008

luni, 3 martie 2008

Iarasi ninge...

Ieri seara a inceput sa ploua si dupa aia sa ninga. A nins toata noaptea sh` iarashi ii plin de zapada, pozele is facute az` dimineatza.



sâmbătă, 1 martie 2008

M`am tuns :(

Am fost azi dimineatza sa ma tund... acum mai am vreo 2-3 cm :( Ii bine k am cateva sute de poze cu plete si o sa imi aduc aminte :(( Nu cred ca o sa mai am rabdare sa il las vreodata asa lung pentru ca o sa`mi para rau ca m`am tuns k l`ash fi avut cu 60 de cm mai lung...